Google oglaševanje cenik

Oglasi ki nagovorijo

Google oglaševanje cenik

Popoln dostop do kampanj, pregled nad rezultati in porabo.

Omogočamo popoln dostop do Google računa, pregtled nad uspešrnostjo in porabo sredstev. Naše stranke stroške oglaševanja na Googlu plačujejo direktno Googlu, nam pa provizijo za opravljeno delo.
Stroški so vnaprej dogovorjeni in ne presegajo dogovorjenih zneskov.

Miklavčič marketing Google Partner

Pridobite našo ponudbo.

Pridobite več informacij o ceni Google Ads oglaševanja in pričnite z oglaševanjem že danes. 

Kakšna je cena za Google oglaševanje?

Google oglaševanje se plačuje po kliku. Cena je odvisna od povprečne cene klika in količine klikov. Pri Google oglaševanju lahko oglaševalci samostojno določijo mesečni proračun. Ko je ta limit dosežen (na dnevni ravni) se oglasi prenehajo prikazovati, zato cena Google oglaševanja nikoli ne preseže zneska, ki ga oglaševalec določi kot mesečni proračun. Cena Google oglaševanja v Sloveniji znaša od približno 400 € do 2000 €na mesec in več. Odvisno od tega v kateri niši se oglašuje (stopnja konkurence in ponudbe za klike) in kako agresivno in celovito želi podjetje dosegati svojo ciljno publiko.

Kako poteka Google oglaševanje?

Za začetek z Google oglaševanjem potrebujete odpreti Google Ads račun. V računu morate potem ustvariti oglaševalske akcije, skupine oglasov in vanje dodati ključne besede ter napisati oglase. Z vnosom plačilnega sredstva se oglasi lahko začnejo prikazovati.

 

Kaj je bolje: Optimizacija spletnih strani ali Google oglaševanje?

Tista podjetja, ki digitalni marketing izvajajo strokovno, v skladu z najboljšimi praksami in postopki, uporabljajo oboje in še več. Gre za to, da so kupci prisotni na vseh možnih kanalih, nakupi oz. konverzije pa so v večini kombinacija različnih virov prometa uporabnikov. Povedano po domače, preden bo kupec oddal povpraševanje bo vašo spletno stran obiskal večkrat. Morda jo bo prvič našel preko Google oglasa, drugič ob iskanju določene informacije v Google iskalniku, spet tretjič pa preko marketinga na Facebook-u. Takih variant kombinacij je seveda še mnogo več. Druga stvar pri tem pa je , da v borbi za kupce potrebujete večjo vidnost, kar pa dosežete z večjo površino. Tako dosežete več obiskovalcev, ki bodo lahko postali tudi kupci.

Ali lahko na Google oglašujemo samostojno?

oglaševanje
Kaj iščejo vaši kupci?

Premišljena zasnova in nadpovprečni rezultati

Uporabniku serviramo najbolj poosebljeno sporočilo, ki ga bo nagovorilo in prepričalo.

Naše Google Ads oglaševanje temelji na temeljiti analizi iskanj uporabnikov. Na podlagi podatkov o iskanjih, demografskih podatkih in baz za ponovno trženje strukturiramo kampanje tako, da vsakemu uporabniku serviramo najbolj poosebljeno sporočilo, ki ga bo zanimalo. Najdemo iskalne izraze, ki pogosteje vodijo k nakupu in jih večina oglaševalcev “zgreši” Naši oglasi dosegajo nadpovprečno stopnjo klikov (CTR od 25%) Naše kampanje so donosne, zato naše stranke vedno povečujejo vložke v Google oglaševanje.

Google oglaševanje
Cena Google oglaševanja

Koliko stane Google oglaševanje?

Cena oglaševanja na Googlu, v primeru, da za vodenje in optimizacijo najamete zunanje strokovnjake, je sestavljena iz proračuna oz. stroškov oglasov, ki jih v primeru sodelovanja z nami plačate direktno Googlu. Tako na ceno oglasov ne plačate še davka, kot bi ga sicer. Stroški vodenja predstavljajo nekje med 15% in 20% proračuna. Za proračune pod 500 € mesečno ni smiselno najemati agencije, zato v takem primeru predlagamo zgolj postavitev kampanj in optimizacijo nekajkrat letno po potrebi. 

220 €
enkraten strošek

Postavitev kampanj

V primeru dolgoročnega sodelovanja je postavitev kampanj v ceni.

410 €
/ mesec

Optimizacija kampanj

Postavitev Google Ads

Prikazni in iskalni remarketing

Sledenje konverzijam

Dnevno spremljanje in optimizacija

Tedensko poročanje

A/B testiranje pristajalnih strani z Google Optimize

Integracije po meri (Lead Ads, dinamični rmearketing, ...)

Pridobite našo ponudbo.

Pridobite več informacij o ceni Google Ads oglaševanja in pričnite z oglaševanjem že danes. 

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik