personalizirane storitve za

Spletno oglaševanje

Peronaliziran pristop, ki zagotavlja rešitve prilagojene specifičnim potrebam podjetij.

V spletnem oglaševanju dajemo prednost individualnosti in unikatnosti vašega poslovanja. Razumemo, da je vsako podjetje edinstveno, zato se stran od enotnih, predpakiranih marketinških rešitev. Naša storitev spletnega oglaševanja je osredotočena na razvoj prilagojenih, inovativnih strategij, ki popolnoma ustrezajo specifičnim potrebam in ciljem vašega podjetja.

Učinkovito, donosno & merljivo

Spletno oglaševanje

Usmerjeno ciljanje, nadzor nad porabo in merljivi rezultati .

Google
oglaševanje

Oglašujete učinkovito z Google Ads in Google Partners certificiranimi strokovnjaki.

Facebook oglaševanje

Nagovorite uporabnike na podlagi njihovih dolgoročnih in kratkoročnih zanimanj.

Instagram oglaševanje

Gradite "engagement" in izboljšajte prepoznavnost blagovne znamke.

Linkedin oglaševanje

Nagovorite poslovne uporabnike glede na njihovo funkcijo, položaj, ...

Kaj lahko storimo za vas

Oglaševalski kanali, ki vam prinašajo največ kupcev

Pot, ki potrošnika vodi do vaše blagovne znamke

Raziščemo pot potrošnika v vaši branži in umestimo sporočila, ki ga nagovarjajo skozi celoten nakupni proces. V trenutku, ko ta sprejema odločitev je vaša blagovna znamka tista, ki ji zaupa bolj.

Stopite v stik.

Vas zanima več

Storitve za digitalni marketing izbrane po meri vašega podjetja

Edinstvena prednost, ki na trgu ustvarja razliko med zmagovalci in poraenci

Podjetja v določeni niši navadno razpolagajo s podobnimi sredstvi in se soočajo s podobno ceno za pridobitev novih strank. Zmagujejo pa tisti, kateri so v boju zanje bolj učinkoviti. V sodelovanju za nami so vam na voljo nadpovprečne storitve, ki so na voljo le redkim .

google partner - Miklavčič marketing
Vas zanima več

Z nami sodelujejo ...

Pridružite se najbolj učinkovitim.
pandora digitalni marketing
optimizacija-spletnih-strani-planinsec
kingspan digitalni marketing
nespresso digitalni marketing
databox-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
medline-logo---marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox

Ostanite v stiku.

Pustite nam vaš e-poštni naslov in prejemajte sporočila o novostih na področju digitalnega marketinga in nasvete.


  Katere teme vas zanimajo?

  povežite se s priložnostmi

  Gradimo uspešne zgodbe, ki trajajo.

  Povežite se s digitalnimi priložnostmi.

  Vse rešitve, ki jih predlagamo in implementiramo zasnujemo na način, da bo njihov učinek trajen. Optimizacija in oglaševanje, ki ju izvajamo mi vam omogočata, da obseg in aktivnosti prilagajate sezonam in zmožnostim podjetja oz. poslovanja. 

  Naše rešitve vas tako ne bodo bremenile, temveč omogočile najboljši izkoristek sredstev. 

  Spletno oglaševanje omogoča večjo ciljno usmerjenost, sledljivost in prilagodljivost. To pomeni, da lahko natančno ciljate na vaše idealne stranke, merite učinkovitost vaših oglasov v realnem času in prilagodite svoje oglaševalske kampanje za maksimalno učinkovitost. Poleg tega so stroški spletnega oglaševanja pogosto nižji in ROI (donosnost naložbe) je lažje sledljiv v primerjavi s tradicionalnimi mediji.

  Proračun za spletno oglaševanje določamo na osnovi več faktorjev, vključno z vašimi poslovnimi cilji, ciljno publiko, konkurenco in trenutnimi tržnimi trendi. Pomembno je razumeti, da je proračun prilagodljiv in ga lahko sproti optimiziramo glede na učinkovitost kampanj in spreminjajoče se poslovne potrebe.

  Uspeh spletnega oglaševanja merimo z uporabo različnih metrik in analitičnih orodij. To vključuje spremljanje klikov, konverzij, CTR (razmerje med prikazi in kliki), CPA (strošek na akcijo), ROAS (donosnost oglaševalskega izdatka) in drugih pomembnih kazalnikov uspešnosti. Ta pristop nam omogoča, da nenehno ocenjujemo in prilagajamo kampanje za doseganje optimalnih rezultatov.

  Prave kanale za spletno oglaševanje izberemo na podlagi celostne analize vaše ciljne publike, vaših produktov ali storitev in ciljev vašega podjetja. Različni kanali, kot so Google Ads, družabna omrežja, e-poštno oglaševanje ali programatično oglaševanje, imajo različne prednosti in so bolj ali manj primerni za različne vrste ciljev. Naša strategija vedno teži k maksimiziranju doseganja vaše ciljne publike in optimizaciji vaše donosnosti naložbe.

  Vas zanima več

  Dogovorite se za sestanek

  Spoznajmo se.

  Oglasite se na neobvezujočem sestanku in preverite, kako lahko sodelovanje s podjetjem Miklavčič marketing pripomore k izboljšanju prodaje vašega podjetja. 

  Uvodni sestanek je brezplačen. 

  Stopite v stik in se dogovorite za sestanek. 

  Stopite v stik
  Miklavčič
  Marketing d.o.o.
  Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

  NASLOV

  Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik