Miklavčič marketing

Optimizacija spletnih strani

Prve pozicije dosežemo že v šestih mesecih.

Optimizacija spletnih strani, ki temelji na osebnem in prilagojenem pristopu. Razumemo, da ima vsako podjetje svoje edinstvene potrebe in cilje, zato se izogibamo enotnim rešitvam, ki jih ponujajo večje agencije. Naš cilj je ustvariti unikatne, učinkovite strategije optimizacije, ki so natančno prilagojene za vaše podjetje.

optimizacija spletnih strani
SEO

Optimizacija spletnih strani

Prve pozicije v šestih mesecih

Analiza kl. besed

Analiza ključnih besed omogoča, da vaša spletna stran doseže pravo publiko ob pravem času.

On site optimizacija

vključuje natančne prilagoditve na vaši spletni strani, da izboljša njeno vidnost in privlačnost tako za iskalnike kot za uporabnike

Off site optimizacija

Vključuje gradnjo kakovostnih zunanjih povezav, izboljšanje ugleda in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Vsebinski marketing

S kreativnim pristopom, ki združuje SEO, trženjske znanosti in pripovedovanje zgodb, vaša blagovna znamka ne bo le vidna, ampak tudi zapomnljiva.

kako poteka SEO

Učinkoviti SEO procesi

Merljivi rezultati in garantiran uspeh

Naši procesi v SEO so preizkušeni, zato lahko tudi v določeni meri napovemo, kakšni bodo rezultati in kdaj jih bomo dosegli.

Stopite v stik.

Vas zanima več

Storitve za digitalni marketing izbrane po meri vašega podjetja

Edinstvena prednost, ki na trgu ustvarja razliko med zmagovalci in poraenci

Podjetja v določeni niši navadno razpolagajo s podobnimi sredstvi in se soočajo s podobno ceno za pridobitev novih strank. Zmagujejo pa tisti, kateri so v boju zanje bolj učinkoviti. V sodelovanju za nami so vam na voljo nadpovprečne storitve, ki so na voljo le redkim .

Google oglaševanje
Vas zanima več

Z nami sodelujejo ...

Pridružite se najbolj učinkovitim.
pandora digitalni marketing
optimizacija-spletnih-strani-planinsec
kingspan digitalni marketing
nespresso digitalni marketing
databox-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
medline-logo---marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox

Ostanite v stiku.

Pustite nam vaš e-poštni naslov in prejemajte sporočila o novostih na področju digitalnega marketinga in nasvete.

  Katere teme vas zanimajo?

  povežite se s priložnostmi

  Gradimo uspešne zgodbe, ki trajajo.

  Povežite se s digitalnimi priložnostmi.

  Vse rešitve, ki jih predlagamo in implementiramo zasnujemo na način, da bo njihov učinek trajen. Optimizacija in oglaševanje, ki ju izvajamo mi vam omogočata, da obseg in aktivnosti prilagajate sezonam in zmožnostim podjetja oz. poslovanja. 

  Naše rešitve vas tako ne bodo bremenile, temveč omogočile najboljši izkoristek sredstev. 

  Optimizacija spletnih strani (SEO) vključuje vrsto postopkov in tehnik, ki so namenjeni izboljšanju vidnosti vaše spletne strani v iskalnikih. To vključuje analizo ključnih besed, optimizacijo vsebine, izboljšanje uporabniške izkušnje, tehnično optimizacijo spletnih strani (kot so hitrost nalaganja in mobilna prijaznost), gradnjo povezav ter stalno spremljanje in prilagajanje strategije glede na spremembe v algoritmih iskalnikov.

   

  Rezultati optimizacije spletnih strani se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, vključno z trenutnim stanjem vaše spletne strani, konkurenco v vaši niši in intenzivnostjo izvajane strategije SEO. Običajno lahko pričakujete vidne izboljšave v obdobju od nekaj tednov do nekaj mesecev. Pomembno je razumeti, da je SEO dolgoročni proces in zahteva stalno prilagajanje in izboljšave.

  Da, optimizacija spletnih strani je koristna za skoraj vse vrste poslov, ne glede na industrijo ali velikost. SEO pomaga izboljšati spletno vidnost, kar je ključnega pomena za pritegnitev novih strank. Ne glede na to, ali ste lokalno podjetje, e-trgovina ali globalno podjetje, vam lahko prilagojene SEO strategije pomagajo doseči ciljno občinstvo in povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke.

  Naš pristop k SEO temelji na najboljših praksah, ki so trajnostne in odporne proti pogostim spremembam algoritmov. Osredotočamo se na kakovostno vsebino, odlično uporabniško izkušnjo in gradnjo organskih povezav, kar so elementi, ki ostajajo stalno pomembni v očeh iskalnikov. Poleg tega redno spremljamo industrijske trende in posodobitve algoritmov, da zagotovimo, da so naše strategije vedno v skladu z najnovejšimi smernicami in praksami.

  Vas zanima več

  Dogovorite se za sestanek

  Spoznajmo se.

  Oglasite se na neobvezujočem sestanku in preverite, kako lahko sodelovanje s podjetjem Miklavčič marketing pripomore k izboljšanju prodaje vašega podjetja. 

  Uvodni sestanek je brezplačen. 

  Stopite v stik in se dogovorite za sestanek. 

  Stopite v stik
  Miklavčič
  Marketing d.o.o.
  Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

  NASLOV

  Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik