Miklavčič marketing d.o.o.

Butična marketing agencija

Prepustite marketing pravemu strokovnjaku. Rešujte izzive na področju digitalnega marketinga z naborom nadstandardnih rešitev za digitalni marketing, ki jih izvaja certificiran strokovnjak s preko 20 leti izkušenj, ki pa je tudi vaš stalen sogovornik in hkrati direktor podjetja.
Miklavčič marketing zagotavlja nadstandardne marketing rešitve, poosebljeno vodenje marketinga in stalno svetovanje 1 na 1.

Martin Miklavčič | Miklavčič marketing d.o.o. - Agencija za digitalni marketing
Ne puščajte denarja na mizi

Zagotovimo stalen tok kupcev & unovčimo potencial vašega podjetja

V Miklavčič Marketing d.o.o. verjamemo v moč osebnega pristopa in prilagojenih rešitev. Kot ustanovitelj, lastnik, direktor in izvajalec storitev sem Martin Miklavčič zavezan k zagotavljanju vrhunskih digitalnih marketinških storitev. Moje poslanstvo je zagotoviti, da vsaka strategija, ki jo razvijamo, ne le ustreza vašim potrebam, ampak presega vaša pričakovanja.

Sodelujte s storkovnjaki

Certificiran Google Partner z 20 + leti izkušenj

Zaupajte svoje oglaševanje strokovnjaku v branži, ki bo zagotovil predlagal in implementiral najbolj smiselne rešitve po meri vašemu podjetju.

V Sloveniji še ena agencija nima mesta. Podjetja potrebujejo drugačne rešitve za marketing. Klasičen agencijski slog vodenja oglaševalskih kampanj je za večino slovenskih podjetij preveč potraten in premalo donosen. 

Podjetje Miklavčič marketing zato deluje drugače. Gre za enega strokovnjaka na področju marketinga, ki je izvajalec rešitev, vaša kontaktna oseba in tisti, ki vam svetuje katere rešitve uporabiti in kako.  

Podjetjem tako zagotavljam več učinka, z rešitvami, ki so izbrane in prilagojene prav zanje in torej niso generične. 

Rezultat takega načina so višja stopnja uspešnosti kampanj in bolj optimizirani marketinški procesi.

Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox

Oglasite se ...

 

... Na brezplačnem in neobveznem uvodnem pogovoru o možnostih, ki jih ponuja

sodelovanje s podjetjem Miklavčič marketing.

Kdo ...

Z nami oglašujejo

Pridružite se najbolj učinkovitim.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik