KAJ IN KAKO

Google Ads oglaševanje

Nagovorite potencialne stranke, ko iščejo podjetje, kot je vaše. Google Adwords oglaševanje je za veliko večino podjetij najbolj donosen oglaševalski (plačljiv) kanal za pridobivanje novih strank in nakupov. Omogoča mnogo več kot le zakup ključnih besed.

Prejmite do 350 € dobropisa.

Prejmite dobropis za znesek, ki ga boste porabili v prvih 30-ih dneh, do vrednosti 350 €.

*Velja le za nove oglaševalce

Se sprašujete, kako povzdigniti svoj digitalni marketing na višjo raven?

Miklavčič marketing ponuja celostne in prilagojene rešitve, ki so zasnovane posebej za potrebe vašega podjetja. Z ekipo izkušenih strokovnjakov, ki sledijo najnovejšim trendom in tehnologijam, zagotavljamo optimalne strategije, temelječe na podrobni analizi vašega poslovanja, ciljne skupine in tržnih trendov.

Naš celovit pristop vključuje SEO, SEM, vsebinski marketing, socialna omrežja, email marketing in analitiko, kar zagotavlja usklajenost vseh aktivnosti za največji učinek. Osredotočeni smo na merljive rezultate, zato redno spremljamo in prilagajamo kampanje. Z osebnim pristopom in redno komunikacijo zagotavljamo, da ste vedno obveščeni in zadovoljni. Kot lokalno podjetje razumemo specifičnosti slovenskega trga, kar nam omogoča učinkovito ciljanje lokalnih podjetij.

Raziščite, kako lahko naš pristop pomaga povečati vašo spletno vidnost in prepoznavnost blagovne znamke. 

Pridružite se številnim zadovoljnim strankam in izboljšajte svoje poslovne rezultate z našo pomočjo!

Google oglaševanje

Stopite v stik.

Pridobite več informacij o prednostih oglaševanja na Googlu. Posvetujte se o možnostih oglaševanja vašega podjetja in prednostih, ki ste jih z oglaševanjem na Googlu lahko deležni. 

S kom ...

Preko 15 let v digitalnem marketingu

Zaupajte svoje oglaševanje strokovnjakom v branži, ki bodo zagotovili najboljše rezultate za vložena sredstva.

digitalni marketing
Kako ...

Kako izgleda učinkovito Google oglaševanje

Za večino podjetij je PPC oz. oglaševanje na Googlu najbolj donosen in hkrati najučinkovitejši način pridobivanja novih kupcev. Zakaj? Novo spletno stran lahko začnejo oglaševati praktično isti dan. Še bolj pomembno pa je dejstvo, da se uporabniki Googla z iskanjem v Googlu na nek način razkrijemo.

… S tem, ko vpišemo iskalni izraz namreč povemo, kaj nas ta hip zanima. Noben drug način oglaševanja se v tem pogledu ne more kosati z oglaševanjem v iskalnikih. Poleg iskalnega izraza, pa ima Google o uporabnikih še mnoge druge podatke, ki jih ponuja oglaševalcem, kot so lokacija uporabnika, uporabljena naprava, starost, spol, stan, …

Oglaševalci v Googlu tako lahko ciljajo zgolj izbran profil uporabnikov, ki isti trenutek aktivno išče njihove produkte.

Google oglaševanje se plačuje po kliku po vnaprej določenem maksimalnem dnevnem proračunu. Mesečni stroški tako ne presežejo omejitve, ki jo določi oglaševalec.

Google oglasi, Facebook oglasi ali SEO?

Google oglaševanje je v smislu prodaje bolj priročno, saj uporabnika nagovorimo v trenutku, ko nakupuje ali se izobražuje o nakupu. Na Facebooku to ni možno. 

Mnogi podjetniki se na nas obračajo z vprašanjem, kaj svetujemo, Google oglaševanje ali SEO optimizacijo? Mi svetujemo oboje v kombinaciji tudi iz drugimi kanali. 

Google-oglaševanje

Bodite prisotni, kjer so aktivni vaši kupci

Kupci namreč niso omejeni le na en kanal (npr. Facebook), temveč so aktivni v vseh. Prav tako je povečini več kot polovica konverzij “asistiranih” (assisted conversions), kar pomeni, da je za prodajo izdelka zaslužnih več kanalov, ker je tudi do konverzije prišlo šele po več obiskih istega uporabnika. Le konsistenten nastop in prisotnost podjetja v vseh kanalih v celoti “ožame” potencial trga. Slednje pa seveda ne pomeni nujno bistveni višjega stroška oglaševanja. Pri postavitvi kampanj se namreč najprej osredotočimo na tiste kanale, kjer lahko ciljne skupine zelo dobro definiramo. Te nam potem sluižijo pri ustvarjanju prve interakcije s kupci. Dodatne kanale pa s pomočjo ponovnega trženja uporabljamo za ohranjanje komunikacije in spodbujanje k nakupu.

Preberite več >>

Če želite učinek, izberite Google ads

Google oglaševanje je ena od najbolj uporabljanih platform za digitalni marketing. Je eden izmed najbolj razširjenih načinov oglaševanja podjetij na spletu. S pomočjo Google Ads lahko podjetje zakupi ključne besede, ki jih v iskalnik vpisujejo njegovi potencialni kupci in jim svoje izdelke ponudi takoj. Za oglaševanje plačuje “po kliku” v obsegu, ki ga samo izbere. Poleg ključnih besed lahko definira ciljno skupino še po starosti, lokaciji, napravi, času in drugih demografskih podatkih. Google oglaševanje sodi v enega izmed najbolj učinkovitih načinov ne le spletnega oglaševanja, temveč oglaševanja nasploh. V smislu digitalnega marketinga ga po metriki ROI (return on investment) prekaša le organska iskanja (neplačani zadetki).

Če želite učinek, izberite Google oglaševanje

Google oglaševanje je ena od najbolj uporabljanih platform za digitalni marketing. Je eden izmed najbolj razširjenih načinov oglaševanja podjetij na spletu. S pomočjo Google Ads lahko podjetje zakupi ključne besede, ki jih v iskalnik vpisujejo njegovi potencialni kupci in jim svoje izdelke pnudi takoj. Za oglaševanje plačuje “po kliku” v obsegu, ki ga samo izbere. Poleg ključnih besed lahko definira ciljno skupino še po starosti, lokaciji, napravi, času in drugih demografskih podatkih. Google oglaševanje sodi v enega izmed najbolj učinkovitih načinov ne le spletnega oglaševanja, temveč oglaševanja nasploh. V smislu digitalnega marketinga ga po metriki ROI (return on investment) prekaša le organska iskanja (neplačani zadetki).

Stopite v stik.

Pridobite več informacij o prednostih oglaševanja na Facebooku in Instagramu. Posvetujte se o možnostih oglaševanja vašega podjetja in prednostih, ki ste jih z oglaševanjem na Facebooku lahko deležni. 

Kdo ...

Z nami oglašujejo

Pridružite se najbolj učinkovitim.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik