KAJ IN KAKO

Izdelava spletnih strani

Razumevanje nakupnega procesa in poznavanje preko 200 dejavnikov, ki vplivajo na Google položaje, zagotavlja dobro zasnovo za postavitev spletne strani za vrhunske rezultate. Izdelava spletnih strani za podjetja, ki s spletom mislijo resno. Zagotovimo vrhunsko zasnovo, ki temelji na analizi, marketing strategijo & izvedbo ter 1. pozicije na Google.

Stopite v stik.

Prednosti

Optimizirane spletne strani

Zagotavljajo visoke stopnje konverzij in hitre uvrstitve v Googlu.

Večina se optimizacije strani loti, ko je soketna stran že narejena. Pri nas vnaprej načrtujemo in uredimo vse potrebno, da se spletna stran najhitreje uvrsti visoko v iskalnikih in zagotavlja visoko stopnjo konverzij. 

Tako so naše stranke korak pred konkurenco, saj imajo boljše pogoje za uvrstitve in prodajo.

1200
WordPress

Optimizirane spletne strani

Analiza iskanj in konkurentov

SEO analiza in zasnova

Glavna stran + 3 "landing" strani

Do 10 podstrani

7500 znakov besedila napišemo mi

Izboljšave besedil in fotografij

5 kakovostnih zunanjih povezav

Tehnične prednosti

Cene spletnih strani od 640 dalje

Osnova za izdelavo spletne strani, ki je v osnovi optimizirana (prilagojena za iskalnike in vrhunska v smislu uporabniške izkušnje) je analiza iskanj in vedenja uporabnikov (tudi specifike področja). 

Pri načrtovanju upoštevamo tudi stanje in dejavnost konkurence. 

S tem v mislih načrtujemo izvedbo (zasnovo in strukturo spletne strani), ki mora dosegati dobre rezultate na področju hitrosti, berljivosti in uporabnosti. Zelo pomemben element spletne strani je tudi količina in kakovost vsebine. 

Ko vse skupaj zagotovimo, se lotimo izvedbe. 

Spletne strani opremimo s kodami za analitiko (Facebook pixel, Google Analytics, Google Optimize, Search Console idr.), ki nam omogoča nadaljnje testiranje in izboljševanje. 

Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox
intera-intrix-marketing
nespresso digitalni marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
pandora digitalni marketing

Stopite v stik!

Dela

Zadnje izdelane spletne strani

Poglejte si naše zadnje zaključene projekte.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik