Kaj je

Linkedin oglaševanje

Ne glede na to, koliko nameravate zapraviti, ali kateri cilj želite doseči, Linkedin oglaševanje nudi rešitve za vse. Z Linkedin oglaševanjem lahko dosežete največje občinstvo aktivnih in vplivnih strokovnjakov na svojem področju. Povežite se s strokovnjaki po celem svetu.

Stopite v stik.

Kakšna je cena Linkedin oglaševanja?

Linkedin oglaševanje je omejeno z minimalno ceno na klik, ki znaša 1 evro. Minimalni dnevni proračun za Linkedin oglaševanje znaša 10 evrov. Mesečno to pomeni minimalno 300 klikov za ceno 300 evrov. Poleg tega strošek predstavlja še postavitev kampanj, vodenje in optimizacija. 

Kako učinkovito je Linkedin oglaševanje

Linkedin oglaševanje omogoča, da ciljamo uporabnike glede na branžo v kateri delajo, glede na izobrazbo, pozicijo v podjetju, lahko pa ciljamo posameznike v izbranih podjetjih. Za Slovenijo so možnosti ciljanja nekoliko bolj omejene, saj je trg precej manjši. Uspešnost Linkedin kampanj je lahko zelo visoka, torej kampanje so lahko zelo donosne, v kolikor sta produkt in način ciljanja dovolj skladna. 

Katere vrste oglasov so na voljo na Linkedin-u?

V Linkedin nabiralnik vaših potencialnih kupcev lahko dostavimo prodajno pismo, ki jih bo nagovorilo in prepričalo.

Poosebljeni dinamični oglasi vsebujejo podatke o uporabniku in tako pritegnejo njegovo pozornost.

Imate dobra besedila, ki bodo zanimala določene strokovnjake? Vsebino lahko dostavite vsem potencialnim strankam, ki se ukvarjajo s področjem, o katerem pišete.

Klasične slikovne in besedilne oglase lahko umestimo na vidna mesta potencialnih B2B kupcev.

Google oglaševanje
Prednosti

Zakaj izbrati Linkedin oglaševanje

Svojo idealno ciljno publiko lahko dosežete na podlagi različnih podatkov o uporabnikih, kot so npr. naziv in funkcija delovnega mesta, panoga podjetja in velikost, delovno dobo, izkušnje ipd.

Različne vrste oglasov za različna prodajna sporočila. Slikovni oglas ki se prikazuje množicam, ki delajo v farmacevtski industriji ali pa direktno sporočilo v nabiralnik direktorju podjetja, ki ima 50 – 100 zaposlenih.

Številke in koncept lahko izberete sami, Linkedin pa poskrbi za podatke in vam omogoči dostop do vaših potencialnih kupcev.