Storitve za

Linkedin oglaševanje

Povežite se z pravimi profesionalci

Z več kot 700 milijoni uporabnikov po vsem svetu, LinkedIn ni le platforma za iskanje zaposlitve; je močno orodje za povezovanje podjetij z relevantnimi poslovnimi odločevalci in potencialnimi strankami.

Storitve za

Oglaševanje na Linkedin

Naše storitve LinkedIn oglaševanja vključujejo

Strategija oglaševanja

Razvijamo prilagojene oglaševalske strategije, ki ustrezajo vašim poslovnim ciljem.

Kreiranje & optimizacija oglasov

Oblikujemo privlačne, učinkovite oglase, ki spodbujajo angažiranost in konverzije.

Upravljanje kampanj

Nenehno spremljamo in prilagajamo vaše kampanje za maksimalno uspešnost.

Analiza in poročanje

Zagotavljamo redna poročila o uspešnosti, s poudarkom na ključnih metrikah in ROI.

Prebertie več

O spletnem oglaševanju

Z Miklavčič marketing

Izkoristite poln potencial omrežja Linkedin

Kontaktirajte nas danes za brezplačno svetovanje in začnite preoblikovati vaš LinkedIn oglaševalski pristop!

Ne glede na to, ali ste startup ali uveljavljeno podjetje, naša ekipa strokovnjakov za LinkedIn oglaševanje vam lahko pomaga povečati vašo prisotnost na trgu, ustvariti kakovostne vodiče in rasti vaše poslovanje.

Stopite v stik.

Vas zanima več

Z nami sodelujejo ...

Pridružite se najbolj učinkovitim.
pandora digitalni marketing
optimizacija-spletnih-strani-planinsec
kingspan digitalni marketing
nespresso digitalni marketing
databox-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
medline-logo---marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox
povežite se s priložnostmi

Gradimo uspešne zgodbe, ki trajajo.

Povežite se s digitalnimi priložnostmi.

Vse rešitve, ki jih predlagamo in implementiramo zasnujemo na način, da bo njihov učinek trajen. Optimizacija in oglaševanje, ki ju izvajamo mi vam omogočata, da obseg in aktivnosti prilagajate sezonam in zmožnostim podjetja oz. poslovanja. 

Naše rešitve vas tako ne bodo bremenile, temveč omogočile najboljši izkoristek sredstev. 

LinkedIn ponuja različne formate oglasov, vključno s sponzoriranimi vsebinami, ki se prikazujejo neposredno v viru novic uporabnikov, sporočili InMail, ki omogočajo neposredno komunikacijo z vašo ciljno skupino, in tekstovnimi ter dinamičnimi oglasnimi pasici. Vsak format ima svoje prednosti in se lahko prilagodi glede na vaše specifične potrebe in cilje oglaševanja.

Proračun za LinkedIn oglaševanje je mogoče prilagoditi glede na vaše poslovne cilje in finančne zmožnosti. LinkedIn omogoča določitev dnevnega ali skupnega proračuna za kampanje, pa tudi možnosti plačila na klik (CPC) ali na prikaz (CPM). Priporočamo, da začnete z manjšim proračunom za testiranje in nato prilagodite vlaganja glede na rezultate in donosnost naložbe.

LinkedIn nudi obsežne analitične podatke, ki vam omogočajo spremljanje različnih kazalnikov uspešnosti, vključno s številom prikazov, klikov, stopnjo klikov (CTR), konverzijami in donosnostjo naložbe (ROI). Te podatke lahko uporabite za prilagajanje in optimizacijo vaših kampanj, da dosežete najboljše možne rezultate.

Glavna prednost LinkedIna je njegova sposobnost natančnega ciljanja na podlagi profesionalnih podatkov, kot so industrija, velikost podjetja, delovno mesto, veščine in izobrazba. To omogoča, da vaše oglase prikažete točno določeni skupini profesionalcev, ki so najbolj verjetno zainteresirani za vaše izdelke ali storitve, kar je ključno predvsem za B2B oglaševanje.

Vas zanima več

Dogovorite se za sestanek

Spoznajmo se.

Oglasite se na neobvezujočem sestanku in preverite, kako lahko sodelovanje s podjetjem Miklavčič marketing pripomore k izboljšanju prodaje vašega podjetja. 

Uvodni sestanek je brezplačen. 

Stopite v stik in se dogovorite za sestanek. 

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik