Digitalni PR (link-building)

Kaj je digitalni PR?

Vaše sporočilo med uporabnike ponesejo najbolj verodostojni mediji

Uporabna in kakovostna besedila objavljena na najmočnejših spoletnih straneh v Sloveniji s povezavami do vaše spletne strani

S tem ko izvajamo digitalni PR, dosežemo več, kot v primeru “klasične“ gradnje povezav (t.i. linkbuilding). Ciljno publiko dosežemo in nagovorimo. Tako dobimo več obiska. Poleg tega pa gradimo prepoznavnost blagovne znamke in njeno verodostojnost …

Visok doseg

Preko najbolj verodostojnih in avtoritativnih spletnih strani ter njihovih “social“ kanalov dosežemo širok del populacije.

Prepoznavnost blagovne znamke

Z visokim dosegom in konstantnim prikazovanjem sporočil širom spleta se gradi prepoznavnost blagovne znamke podjetja.Prepoznavnost blagovne znamke
Z visokim dosegom in konstantnim prikazovanjem sporočil širom spleta se gradi prepoznavnost blagovne znamke podjetja.

Višje uvrstitve v iskalnikih

Posledica pojavljanja v medijih in omenjanja blagovne znamke so višje uvrstitve v iskalnikih, saj se podjetje kaže kot verodostojno in aktivno.

Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox

Zaupajo nam

Driving technology for leading brands
intera-intrix-marketing
nespresso digitalni marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
pandora digitalni marketing

Stopite v stik!

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik