SEO analiza

Kaj je

SEO analiza spletne strani

Dejstvo je, da bi vsaka spletna stran lahko delovala še bolje. Vedno, ne glede na vložena sredstva, je še prostor za izboljšave. Izziv pa je odkriti, kje so izboljšave potrebne in katere izboljšave bodo prinesle največ efekta. Zato ponujamo SEO analizo, ki se osredotoča na 3 vidike. To so tehnična on-site analiza strani, analiza domene in povezav ter analiza vsebine spletne strani.

Stopite v stik.

Zakaj narediti SEO analizo strani?

SEO analiza spletne strani je osnova, ki služi kot osnova za vse nadaljnje SEO procese. To je temelj, na katerem naredimo strategijo za optimizacijo spletne strani. Naša SEO analiza strani med drugim razkrije konkurenčne dejavnike, kot so povratne povezave, avtoriteto domene in kakovost ter berljivost besedil, ki so ključni dejavniki pri uvrstitvah.

Analize spletnih strani z namenom, optimizacije za iskalnike so se od nekdaj izvajale po enaki logiki. Naredil se je tehnični pregled strani, ki je razkril napake in pomanjkljivosti dotične strani, ki pa so dokaj nepomembne iz vidika optimizacije. Igrajo vlogo, a niso bistvene. Da se spletna stran uvrsti mora biti (bolj) koristna za tistega, ki išče informacijo. Tukaj tehnični vidiki ne igrajo glavne vloge. 

To vlogo igra vsebina kot informacija, njena dostopnost (hitrost in prilagojenost napravi uporabnika) ter berljivost (kako hitro lahko razbere informacijo). Večina nasvetov, člankov in mnogo storitev na področju SEO pa se še vedno osredotoča na stare prakse, ki pa so seveda vedno manj uspešne. Ker je svet optimizacije spletnih strani drugačen, je drugačna tudi naša analiza strani, saj je tako ali tako njen edini namen (od nekdaj) iskanje priložnosti za boljše uvrstitve.

Če podjetje želi analizo spletne strani, se razume, da jo želi z namenom izboljšanja pozicij na iskalnikih. Kar pa vpliva na uvrstitve, pa niso toliko tehnične lastnosti, kot pa sama uporabnost in vrednost vsebine. Naša SEO analiza tako v ospredje postavlja ta dejavnika, ki sta ključna pri uvrstitvah. Ves preostali del SEO analize je zgolj informativen in je sekundarnega pomena.

Stopite v stik!

Kaj je digitalni PR?

Vaše sporočilo med uporabnike ponesejo najbolj verodostojni mediji

Uporabna in kakovostna besedila objavljena na najmočnejših spoletnih straneh v Sloveniji s povezavami do vaše spletne strani

S tem ko izvajamo digitalni PR, dosežemo več, kot v primeru “klasične“ gradnje povezav (t.i. linkbuilding). Ciljno publiko dosežemo in nagovorimo. Tako dobimo več obiska. Poleg tega pa gradimo prepoznavnost blagovne znamke in njeno verodostojnost …

Visok doseg

Preko najbolj verodostojnih in avtoritativnih spletnih strani ter njihovih “social“ kanalov dosežemo širok del populacije.

Prepoznavnost blagovne znamke

Z visokim dosegom in konstantnim prikazovanjem sporočil širom spleta se gradi prepoznavnost blagovne znamke podjetja.Prepoznavnost blagovne znamke
Z visokim dosegom in konstantnim prikazovanjem sporočil širom spleta se gradi prepoznavnost blagovne znamke podjetja.

Višje uvrstitve v iskalnikih

Posledica pojavljanja v medijih in omenjanja blagovne znamke so višje uvrstitve v iskalnikih, saj se podjetje kaže kot verodostojno in aktivno.

Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox

Zaupajo nam

intera-intrix-marketing
nespresso digitalni marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
pandora digitalni marketing

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik