brezplačni programi za izdelavo spletnih strani

Brezplačni program za izdelavo spletnih strani

Brezplačni program za izdelavo spletnih strani so v bistvu platforme, na katerih lahko spletno stran izdelate. Programov, ki so na voljo za izdelavo spletni strani je veliko, pomembno pa je izbrati primeren program, ki bo omogočal dovolj funkcij in dopuščal nadgradnje. Poglejmo si, kateri so najboljši brezplačni programi za izdelavo spletnih strani. 

Tu bomo govorili o “programih” oz o platformah na katerih lahko izdelate spletno stran brez kodiranja in poznavanja področja. Dovolj je, da se prijavite v sistem in že lahko pričnete z izdelavo spletne strani.

Če iščete program potem sta izmed brezplačnih najbolj priljubljena NVU in Kompozer, izmed plačljivih programov, pa je najbolj priljubljen Adobe Dreamweaver. Več o teh programih si preberite na dne.enaa.com

Če iščete program za izdelavo spletne trgovine, pa si preberite objavo Najboljše platforme za izdelavo spletne trgovine

WordPress / WooCommerce program za izdelavo spletnih strani

WordPress brezplačni program za izdelavo spletnih strani je najbolj priljubljena platforma za izdelavo spletnih strani. Uporablja jo preko 30% vseh svetovnih spletnih strani. Omogoča popolnoma vse, kar lahko splet kot tak prikaže in omogoča nadgradnje, hkrati pa je na voljo rešitev za vse, karkoli potrebujete.

Primeren je za  vsakogar, od popolnih začetnikov, ki želijo napisati blog objavo, do strokovnjakov in spletnih trgovcev.

Več na WordPress.com

Drupal program za izdelavo spletnih strani

Drupal je vodilni “open source” CMS. Omogoča torej bistveno več kot le izdelavo spletne strani. CMS (customer management system), ki je del platforme omogoča vodenje baz kupcev oz iporabnikov spletne strani, naprednejši e-poštni marketing in ponovno trženje.

Primeren je za tiste, ki se že nekoliko spoznajo in nameravajo program redno in resno uporabljati.

Več na drupal.org

Wix program za izdelavo spletnih strani

Wix je brezplačni program za izdelavo spletnih strani, ki omogoča brezplačno izdelavo spletne strani in od vseh izbranih možnosti zahteva najmanj znanja. Težava je v tem, da je WIx v začetku zastonj, a takoj, ko potrebujete nekaj več, postane plačljiv.

Primeren je za popolne začetnike, ki želijo izdelati zelo enostavno spletno stran.

Več na wix.com

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik