Poceni spletna stran

Poceni spletna stran je privlačna za marsikatero podjetje, ki od spleta ne pričakuje veliko in morda želi le osnovne funkcionalnosti, da se lahko predstavi na spletu in “zajame” tiste uporabnike, ki to podjetje že iščejo. Hkrati pa omogoča predstavitev delovnega časa, ponudbe, lokacije, … Vprašanje je, ali je nakup poceni spletne strani smiseln? 

Za koga je smiselna poceni spletna stran

Poceni spletna stran je smiselna izbira za podjetja, ki želijo osnovne funkcionalnosti. Še bolj mogoče velja, da je za večino podjetij poceni spletna stran bolj smiselna izbira, kot izbira dragega izvajalca za izdelavo spletnih strani. Zakaj?

Podjetja, ki v splet ne mislijo investirati redno in se boriti za položaje na Google in kupce, tudi draga spletna stran nima prave vrednosti. Zgolj izdelava spletne strani (drage ali poceni), sama po sebi še nič ne pomeni. Dražji ponudniki izdelave spletnih strani svojo ceno opravičujejo s tem, da se v procese podjetja poglobijo bolj, širše predstavijo dejavnost in izdelke, naredijo unikaten dizajn, … A to nima prave vrednosti, dokler spletna stran ni visoko uvrščena ali pa vsaj ne dosega visoke stopnje konverzij.

Ravno pri optimizaciji spletnih strani se pravi stroški začnejo, zato podjetja, ki za izdelavo spletne strani namenijo preveč sredstev, izgubijo ravno na tem področju in jih tako “prehitevajo” poceni spletne strani.

Poceni spletna stran je še bolj smiselna zato, podjetja sčasoma spoznajo, kaj potrebujejo, česa ne in kasneje lažje prepoznajo, kaj je vredno svojega denarja in kaj ne.

Koliko stane poceni spletna stran

Poceni spletna stran se lahko stane cca 150 € poleg dodatnih stroškov, kot so gostovanje in domena.

Ali se poceni spletna stran lahko dobro uvršča v Google iskalniku

Da, to ali je spletna stran draga, ali poceni samo po sebi ne vpliva na uvrstitve. Dejavniki, ki vplivajo na to, kako se spletna stran uvršča so količina in kakovost vsebine spletne strani, domena, povezave, struktura mesta, …

Primeri, ko podjetja plačajo 2000 € za izdelavo spletne strani pričajo o tem, da cena izdelave spletne strani in rezultati niso nujno povezani.

Pomembna je zasnova spletne strani. Če za izdelavo poceni spletne strani uporabite dobro platformo, te so WordPress, Drupal ipd. namesto Wix in podobnih, potem ima spletna stran vse možnosti za dobre uvrstitve in kasnejše nadgradnje.

Izdelava poceni spletne strani

Izdelava poceni spletne strani, če je skladna s cilji in pričakovanja niso previsoka, je smiseln korak za vsako podjetje, če le-to dobro razume, kaj potrebuje in kaj za določeno ceno dobi.

Izdelujemo spletne strani, ki so optimizirane v štartu in nudimo strategijo za optimizacijo spletnih strani ter izvedbo optimizacije spletnih strani, ki omogoča podjetjem, da v najkrajšem času dosežejo 1. položaje na Google iskalniku.

Stopite v stik in se posvetujte o tem, kakšna spletna stran in investicija vanjo je za vaše podjetje najbolj primerna.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik