Influencer marketing

Kaj je

Influencer marketing

Influencer marketing je eno najmočnejših orodij za podjetja, ki želijo povečati zavedanje o blagovni znamki in zvestobo svojih strank. S sodelovanjem z vplivnimi posamezniki lažje ciljate na določeno občinstvo v Sloveniji in ustvarjate pozitivne povezave med njim in vašim podjetjem.

Ste influencer?

Sporočite nam, na katerih platformah ste aktivni, koliko imate sledilcev in kakšni so vaši pogoji. Mi pa vas bomo povezali s podjetji, ki se zanimajo za vplivneže, kot ste vi. 

Koliko stane ...

Cenik sodelovanja z influencerji

Učinkovite rešitve za "engagement" vaših potencialnih kupcev.

320
Izvedba v 7-ih dneh

Ena objava

Pripravi influencer v sodelovanju z nami

Doseg 2000 sledilcev

Sponzoriranje objave na socialnih omrežjih

po meri

Postavitev kampanj

Redno/mesečno sodelovanje z influencerji

Umestitev v marketinško strategijo

Implementacija v  vsebinski marketing

Podpora za meta ads

Dodatne izpostavitve v največjih medijih (online)

Implementacija v email marketing

 

1. Kakšni so koristi sodelovanja z influencerji?

Sodelovanje z influencerji vam lahko pomaga doseči širšo publiko, izboljšati prepoznavnost blagovne znamke in povečati prodajo. Influencerji že imajo avtentičen odnos s svojo publiko, kar pomeni, da lahko njihova priporočila učinkovito vplivajo na odločitve potrošnikov.

2. Kako izbrati pravega influencerja za sodelovanje?

Izbira pravega influencerja je ključnega pomena. Razmislite o ciljni skupini, s katero želite komunicirati, in poiščite influencerja, ki se sklada z vrednostmi vaše blagovne znamke. Pomembno je tudi, da preverite njihovo vpletenost (engagement rate) in avtentičnost interakcij.

3. Kako merimo uspeh sodelovanja?

Uspeh sodelovanja lahko merimo na različne načine: povečanje prodaje, več sledilcev na družbenih omrežjih, povečanje vpletenosti ali število ogledov in interakcij na določeni marketinški kampanji.

4. Ali je sodelovanje z influencerji drago?

Stroški sodelovanja z influencerji se razlikujejo. Veliki influencerji z milijoni sledilcev običajno zahtevajo višje honorarje, medtem ko mikro-influencerji s par tisoč sledilci morda sodelujejo v zameno za izdelke ali manjše zneske.

5. Kakšen je običajen proces sodelovanja?

Običajen proces vključuje izbor in kontaktiranje influencerja, dogovor o pogojih sodelovanja, razvoj in izvajanje kampanje ter na koncu analiza in merjenje uspeha.

Facebook-oglaševanje
S kom ...

Preko 15 let v digitalnem marketingu

Zaupajte svoje oglaševanje strokovnjakom v branži, ki bodo zagotovili najboljše rezultate za vložena sredstva.

digitalni marketing

Preizkusite prednosti sodelovanja z influencerji

Specializirani smo za izkoriščanje omrežij, talentov in strokovnega znanja teh vplivnežev, da bi podjetjem pomagali bolje vključiti njihove ciljne potrošnike v Sloveniji. Naše storitve vključujejo tudi zagotavljanje podrobne analitike, ki omogoča vpogled v to, kako uspešna je posamezna kampanja in kateri ključni trendi spodbujajo največjo vključenost tamkajšnjih kupcev.

Vrhunski vplivneži lahko pomagajo merljivo povečati donosnost naložb v kampanje, hkrati pa blagovnim znamkam s strateško načrtovanimi vsebinskimi kampanjami omogočajo dostop do težko dosegljivega občinstva.

Za več informacij o naši ponudbi storitev trženja z vplivneži v Sloveniji nas kontaktirajte še danes!

Stopite v stik.

Pridobite več informacij o prednostih sodelovanja z influencerji. Posvetujte se o možnostih oglaševanja vašega podjetja in učinkih, ki jih lahko dosežete v sodelovanju z influencerji.

Kdo ...

Z nami oglašujejo

Pridružite se najbolj učinkovitim.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik