WordPress / WooCommerce

Izdelava WordPress Spletnih Strani

SEO optimizirane

Profesionalne storitve izdelave WordPress spletnih strani, prilagojene vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete osnovno spletno stran, spletno trgovino na Woocommerce ali kompleksno poslovno rešitev, smo tukaj, da vam pomagamo.

Zakaj izbrati WordPress platformo

Prednosti WordPress

WordPress je platforma, ki poganja večino svetovnih spletnih strani. Je nostaven in cenovno dostopen, a hkrati zelo prilagodljiv tudi specifičnim željam in potrebam.
  1. Brezplačnost in prilagodljivost: Wordpress je odprtokodna platforma, kar pomeni, da je brezplačen za uporabo, namestitev in prilagajanje. S pomočjo številnih brezplačnih in plačljivih vtičnikov ter tem lahko ustvarite spletno stran, ki ustreza vašim potrebam.
  2. Uporabniku prijazen: Wordpress je enostaven za uporabo, tudi brez programerskega znanja. Omogoča enostavno upravljanje vsebin, dodajanje novih strani in objav ter integracijo različnih medijskih vsebin.
  3. SEO prijaznost: Wordpress je optimiziran za iskalnike, kar pomeni, da bo vaša spletna stran lažje dosegla visoke uvrstitve na Googlu. Na voljo so tudi številni vtičniki za dodatno optimizacijo.
  4. Varnost in zanesljivost: Z rednimi posodobitvami in varnostnimi dodatki je WordPress varna platforma za gostovanje vaše spletne strani. Prav tako omogoča enostavno upravljanje varnostnih kopij in obnovitev sistema.
  5. Prilagodljivost in rast: WordPress omogoča enostavno nadgradnjo in prilagajanje spletne strani glede na rast vašega podjetja. Ne glede na to, ali želite dodati nove funkcionalnosti ali posodobiti obstoječe vsebine, je to možno brez večjih stroškov.

Stopite v stik.

Vas zanima več

Z nami sodelujejo ...

Pridružite se najbolj učinkovitim.
pandora digitalni marketing
optimizacija-spletnih-strani-planinsec
kingspan digitalni marketing
nespresso digitalni marketing
databox-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
medline-logo---marketing
fasade-dm-marketing
cenejesi digitalni marketing
Več kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Rok Kovačič
Lastnik, Svet klime
Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...) (Translated by Google) Quick response, professional attitude, everything was set up as it should be (adwords, FB, remarketing ...)
Matjaž Kopač,
ginekolog.si
Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Matej Drašler
Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Mojca Poličar
Zobozdravstvo Apeks
Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Peter Ladič
Direktor, Intera d.o.o. (Intrix)
Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Igor Hočevar
Lastnik, Elementare d.o.o.
Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Davorin Gabrovec
Lastnik, Databox
WordPress

Spletne strani

Poglejte si projekte
Implementiramo dolgoročno smiselne in donosne rešitve

Gradimo uspešne zgodbe, ki trajajo.

Optimizirane in uporabnikom prijazne WordPress strani so ena izmed njih.

Implementiramo dolgoročno smiselne in donosne rešitve na področju digitalnega poslovanja podjetij:

  • Izdelava WordPress spletnih strani: Profesionalna izdelava in prilagajanje spletnih strani na platformi WordPress.
  • Izdelava spletnih trgovin na Woocommerce: Postavitev in optimizacija spletnih trgovin za boljše rezultate.
  • SEO optimizacija: Optimizacija spletnih strani za boljše uvrstitve na iskalnikih in večjo vidnost.
  • Vzdrževanje in podpora: Redne posodobitve, varnostne kopije in tehnična podpora za nemoteno delovanje vaše spletne strani.

Vse rešitve, ki jih predlagamo in implementiramo zasnujemo na način, da bo njihov učinek trajen. Optimizacija in oglaševanje, ki ju izvajamo mi vam omogočata, da obseg in aktivnosti prilagajate sezonam in zmožnostim podjetja oz. poslovanja. 

Za postavitev WordPress strani potrebujete domeno, gostovanje in približno 45 minut časa za namestitev in osnovno nastavitev.

Stroški so odvisni od kompleksnosti spletne strani. Osnovna spletna stran lahko stane manj kot 100 € letno, medtem ko bolj zahtevne spletne strani lahko stanejo več tisoč evrov.

 

WordPress lahko namestite preko ponudnikov gostovanja, ki ponujajo enostavno namestitev z enim klikom, ali pa ročno, kar je nekoliko bolj zahtevno.

 

Priporočamo ponudnike, kot so NeoServ, SiShell, Domenca in Hitrost. Izberite zanesljivega ponudnika z dobro podporo.

Vas zanima več

Stopite v stik

Oglasite se na neobvezujočem sestanku in preverite, kako lahko sodelovanje s podjetjem Miklavčič marketing pripomore k izboljšanju prodaje vašega podjetja. 

Uvodni sestanek je brezplačen. 

Stopite v stik in se dogovorite za sestanek. 

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik