izdelava-spletne-trgovine-cena

Koliko stane izdelava spletne trgovine WordPress/WooCommerce

Spletne trgovine so postale ključni element uspeha mnogih podjetij. S hitrim napredkom tehnologije in vse večjo priljubljenostjo spletnega nakupovanja, je prisotnost na spletu nujna za vsako podjetje, ki želi doseči širšo ciljno publiko in povečati svojo prodajo. Spletna trgovina omogoča podjetjem, da so dosegljiva 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ter tako svojim strankam omogočajo enostaven in hiter nakup iz udobja lastnega doma.

Pomen SEO optimizacije pri izdelavi spletne trgovine je izjemno visok. Pridobivanje obiskovalcev je vedno dražje, cene oglasov na Meta (Facebooku in Instagramu) in Googlu hitro rastejo, kar pomenim da je pridobivanje kupcev lahko predrago in posledično nedonosno. Ob tem ostaja organski promet odlična rešitev, saj večinoma prinaša kvalificirane uporabnike in dokaj visoko stopnjo konverzije.

Z učinkovito SEO strategijo lahko povečate vidnost vaše trgovine, privabite več obiskovalcev in posledično povečate prodajo. Zato je ključnega pomena, da SEO vključimo že v začetni fazi izdelave spletne trgovine, kar zagotavlja trdne temelje za dolgoročno uspešnost.

V tem članku bomo podrobno obravnavali ceno izdelave spletne trgovine, postopek izdelave ter ključne elemente, ki jih je potrebno upoštevati za uspešno spletno trgovino. Raziskali bomo dejavnike, ki vplivajo na ceno, korake v procesu izdelave, pomen SEO optimizacije ter kaj vse vključuje naša storitev izdelave spletne trgovine na platformi WooCommerce.

Zakaj Izbrati WooCommerce za Vašo Spletno Trgovino

Prednosti WooCommerce platforme

WooCommerce je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo spletnih trgovin, ki jo uporablja milijone podjetij po vsem svetu. Ta odprtokodna rešitev ponuja številne prednosti, zaradi katerih je odlična izbira za vašo spletno trgovino.

 • Odprtokodna in brezplačna: WooCommerce je odprtokodna platforma, kar pomeni, da je brezplačna za uporabo in jo lahko prilagodite svojim potrebam brez omejitev. To omogoča veliko fleksibilnost in nadzor nad vašo spletno trgovino.
 • Velika skupnost in podpora: Zaradi velike priljubljenosti WooCommerce ima močno in aktivno skupnost razvijalcev in uporabnikov, ki nenehno prispevajo k izboljšavam in ponujajo podporo.

Enostavna integracija z WordPressom

WooCommerce je zasnovan tako, da se brezhibno integrira z WordPressom, enim izmed najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje vsebin (CMS) na svetu. To prinaša več prednosti:

 • Uporabniška prijaznost: Če že uporabljate WordPress, boste ugotovili, da je uporaba WooCommerce zelo intuitivna in enostavna. Uporabniški vmesnik je podoben, kar omogoča hitro učenje in začetek uporabe.
 • Obstoječe WordPress teme in vtičniki: WooCommerce je združljiv z večino WordPress tem in vtičnikov, kar omogoča enostavno prilagoditev izgleda in funkcionalnosti vaše spletne trgovine brez potrebe po obsežnem kodiranju.

Fleksibilnost in prilagodljivost

WooCommerce ponuja izjemno fleksibilnost in prilagodljivost, kar vam omogoča, da ustvarite spletno trgovino, ki je popolnoma prilagojena vašim specifičnim potrebam:

 • Razširljivost: S pomočjo številnih razširitev in vtičnikov lahko WooCommerce razširite z dodatnimi funkcionalnostmi, kot so napredni plačilni sistemi, upravljanje zalog, analitika prodaje in še veliko več.
 • Prilagodljivost oblikovanja: WooCommerce omogoča popolno prilagoditev izgleda vaše trgovine. S pomočjo različnih tem in oblikovalskih orodij lahko ustvarite edinstven videz, ki odraža vašo blagovno znamko.

Podpora za SEO optimizacijo

SEO optimizacija je ključnega pomena za uspeh vaše spletne trgovine, saj vpliva na vidnost vaše strani v iskalnikih in posledično na promet in prodajo. WooCommerce nudi odlično podporo za SEO optimizacijo:

 • SEO prijazne strukture URL-jev: WooCommerce omogoča ustvarjanje SEO prijaznih struktur URL-jev, kar prispeva k boljši vidnosti v iskalnikih.
 • Integracija z SEO vtičniki: WooCommerce je združljiv z različnimi SEO vtičniki za WordPress, kot so Yoast SEO, All in One SEO Pack in drugi, ki vam pomagajo optimizirati vsebino, meta opise, naslove in druge elemente.
 • Optimizacija slik: S WooCommerce lahko enostavno optimizirate slike izdelkov, kar pripomore k hitrejšemu nalaganju strani in boljši uporabniški izkušnji, kar posledično vpliva na SEO.

Z izbiro WooCommerce za vašo spletno trgovino boste imeli robustno, prilagodljivo in SEO prijazno platformo, ki vam bo pomagala doseči uspeh v svetu spletnega poslovanja.

Dejavniki, ki Vplivajo na Ceno Izdelave Spletne Trgovine

Pri načrtovanju in izdelavi spletne trgovine je cena eden izmed ključnih dejavnikov, ki vplivajo na vaše odločitve. Razumevanje različnih dejavnikov, ki vplivajo na stroške, vam lahko pomaga pri načrtovanju proračuna in zagotavljanju, da dobite najboljšo vrednost za svoj denar.

Oblikovanje in prilagoditve

Osnovne predloge vs. custom dizajn

 • Osnovne predloge: Uporaba že pripravljenih predlog je pogosto bolj cenovno ugodna možnost. Predloge omogočajo hitro in enostavno nastavitev spletne trgovine z minimalnimi stroški oblikovanja. Vendar pa imajo omejitve pri prilagoditvah in morda ne bodo popolnoma ustrezale vaši blagovni znamki.
 • Custom dizajn: Izdelava po meri omogoča popolno prilagoditev spletne trgovine vašim specifičnim potrebam in željam. Čeprav je ta pristop dražji, omogoča edinstven videz in funkcionalnosti, ki se lahko prilagajajo vašim poslovnim zahtevam in blagovni znamki. Custom dizajn vključuje delo strokovnjakov za oblikovanje in razvoj, kar poveča stroške.

Obseg funkcionalnosti

Osnovna trgovina vs. napredne funkcionalnosti

 • Osnovna trgovina: Osnovna spletna trgovina vključuje osnovne funkcionalnosti, kot so prikaz izdelkov, košarica, procesiranje naročil in plačil. Ta možnost je primerna za manjša podjetja ali tista, ki šele začenjajo, in je običajno cenejša.
 • Napredne funkcionalnosti: Če potrebujete napredne funkcionalnosti, kot so večjezičnost, integracije z ERP sistemi, napredna analitika, programi zvestobe, ali personalizirane izkušnje za uporabnike, bo cena višja. Vsaka dodatna funkcionalnost zahteva dodatno delo pri razvoju in testiranju, kar poveča skupne stroške.

Varnost in vzdrževanje

SSL certifikati, redne posodobitve

 • SSL certifikati: Varnost je ključnega pomena za vsako spletno trgovino. SSL certifikati ščitijo podatke uporabnikov in povečujejo zaupanje strank. Stroški SSL certifikata se lahko razlikujejo glede na vrsto certifikata in ponudnika, vendar je to nepogrešljiva naložba.
 • Redne posodobitve: Redno posodabljanje vaše spletne trgovine je bistveno za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja. Posodobitve vključujejo nove različice programske opreme, varnostne popravke in izboljšave funkcionalnosti. Stroški vzdrževanja se lahko razlikujejo glede na kompleksnost spletne trgovine in pogodbo z razvijalcem ali podjetjem za vzdrževanje.

Stroški gostovanja in domene

Gostovanje in domena

 • Gostovanje: Izbira ustreznega ponudnika gostovanja je ključna za zanesljivo delovanje vaše spletne trgovine. Stroški gostovanja se lahko zelo razlikujejo glede na vrsto storitve (deljeno gostovanje, VPS, namenski strežnik) in dodatne funkcionalnosti (npr. varnostne kopije, podpora strankam). Kakovostno gostovanje zagotavlja hitro nalaganje strani, varnost in podporo, kar je pomembno za uspeh vaše spletne trgovine.
 • Domena: Registracija domene je še en strošek, ki ga morate upoštevati. Cena domene je odvisna od njene priljubljenosti in končnice (.com, .net, .eu itd.). Premium domene, ki so kratke in enostavne za zapomnitev, so lahko precej dražje.

Razumevanje teh dejavnikov vam bo pomagalo pri načrtovanju in upravljanju stroškov izdelave vaše spletne trgovine. Čeprav se začetni stroški lahko zdijo visoki, je pomembno upoštevati dolgoročne koristi dobro oblikovane, funkcionalne in varne spletne trgovine.

Postopek Izdelave Spletne Trgovine

Izdelava spletne trgovine je kompleksna naloga, ki zahteva temeljit pristop in dobro načrtovanje. S pravilnim postopkom lahko zagotovite, da bo vaša spletna trgovina učinkovita, uporabniku prijazna in uspešna. Tukaj je podroben pregled korakov, ki so vključeni v postopek izdelave spletne trgovine.

Prvi koraki: raziskava in načrtovanje

Analiza trga

Preden začnete z izdelavo spletne trgovine, je pomembno opraviti temeljito raziskavo trga. To vključuje preučitev konkurence, ugotavljanje trendov v industriji in razumevanje potreb ter želja vaših potencialnih strank. Analiza trga vam pomaga določiti, kaj ponujajo vaši konkurenti, kakšne so njihove prednosti in slabosti, ter kako se lahko vi razlikujete in ponudite boljšo vrednost.

Določitev ciljne skupine

Uspešna spletna trgovina je osredotočena na svojo ciljno skupino. Opredelitev vaše ciljne skupine vključuje razumevanje demografskih podatkov, interesov, vedenja pri nakupovanju in preferenc vaših strank. To vam pomaga pri prilagajanju izdelkov, vsebine in marketinških strategij, da bi kar najbolje zadovoljili potrebe in pričakovanja vaših strank.

Oblikovanje in razvoj

Izbira dizajna

Oblikovanje vaše spletne trgovine je ključnega pomena za privabljanje in ohranjanje obiskovalcev. Izbira dizajna vključuje izbiro vizualne podobe, barvne palete, tipografije in postavitve strani. Lahko se odločite za uporabo že pripravljenih tem ali za custom dizajn, ki je popolnoma prilagojen vaši blagovni znamki. Pomembno je, da je dizajn privlačen, intuitiven in enostaven za navigacijo.

Implementacija funkcionalnosti

Ko je dizajn izbran, je naslednji korak implementacija funkcionalnosti. To vključuje nastavitve košarice, plačilnih sistemov, upravljanja zalog, možnosti dostave in drugih pomembnih funkcij. Če potrebujete napredne funkcionalnosti, kot so večjezičnost, integracije z ERP sistemi ali personalizirane uporabniške izkušnje, je pomembno, da se te funkcionalnosti vključijo že v tej fazi.

Vsebina in SEO optimizacija

Struktura strani

Struktura strani je pomembna za uporabniško izkušnjo in SEO optimizacijo. Ustvariti morate jasne in logične kategorije izdelkov, navigacijske menije in notranje povezave, ki uporabnikom omogočajo enostavno iskanje in nakup izdelkov. Dobra struktura strani prispeva tudi k boljši indeksaciji in razvrstitvi v iskalnikih.

Meta opisi

Meta opisi so kratki opisi, ki se prikažejo v rezultatih iskanja in uporabnikom povedo, kaj lahko pričakujejo na določeni strani. Optimizacija meta opisov vključuje uporabo ključnih besed in ustvarjanje privlačnih opisov, ki spodbujajo uporabnike, da kliknejo na vašo povezavo.

Optimizacija slik

Optimizacija slik je ključna za hitro nalaganje strani in boljšo uporabniško izkušnjo. To vključuje kompresijo slik, uporabo opisnih imen datotek in dodajanje alt besedila, ki pomaga iskalnikom razumeti vsebino slik. Optimizirane slike prispevajo k hitrejšemu nalaganju strani, kar pozitivno vpliva na SEO.

Testiranje in lansiranje

Preverjanje funkcionalnosti

Preden lansirate spletno trgovino, je pomembno temeljito testirati vse funkcionalnosti. To vključuje testiranje košarice, plačilnih sistemov, navigacije, iskalnih funkcij in drugih ključnih elementov. Testiranje pomaga odkriti in odpraviti morebitne napake ali težave, ki bi lahko vplivale na uporabniško izkušnjo.

Prilagoditev glede na povratne informacije

Ko je spletna trgovina testirana in deluje brezhibno, je čas za lansiranje. Vendar pa delo še ni končano. Po lansiranju je pomembno spremljati povratne informacije uporabnikov in analitiko, da lahko izvedete potrebne prilagoditve in izboljšave. Redno spremljanje in prilagajanje spletne trgovine zagotavlja, da bo vaša trgovina ostala konkurenčna in uspešna.

Z upoštevanjem teh korakov boste lahko ustvarili učinkovito in uspešno spletno trgovino, ki bo zadovoljila potrebe vaših strank in povečala vašo prodajo.

SEO Optimizacija Spletne Trgovine

Pomen SEO za spletne trgovine

SEO (Search Engine Optimization) je ključnega pomena za uspeh vaše spletne trgovine. Optimizacija za iskalnike izboljša vidnost vaše spletne trgovine v rezultatih iskalnikov, kar povečuje organski promet in posledično prodajo. Dobra SEO strategija omogoča, da vaše izdelke in strani lažje najdejo potencialne stranke, kar povečuje vašo konkurenčnost na trgu.

Ključne besede in njihova vloga

Analiza ključnih besed

Analiza ključnih besed je prvi korak pri SEO optimizaciji. To vključuje raziskovanje in identificiranje besed in fraz, ki jih potencialne stranke uporabljajo pri iskanju izdelkov, ki jih ponujate. Uporabite lahko različna orodja za analizo ključnih besed, kot so Google Keyword Planner, Ahrefs ali SEMrush, da ugotovite, katere ključne besede imajo največji potencial za privabljanje prometa.

Uporaba v naslovih in opisih

Ko imate seznam ključnih besed, jih je treba smiselno vključiti v naslove, meta opise, opise izdelkov in druge vsebine na vaši spletni trgovini. Ključne besede naj bodo naravno vpletene v besedilo, brez pretiranega ponavljanja (t.i. “keyword stuffing”). Dobro optimizirani naslovi in opisi pomagajo iskalnikom razumeti vsebino vaše strani in izboljšajo možnosti, da se vaša trgovina pojavi med prvimi rezultati iskanja.

Optimizacija kategorij in produktov

Kategorije in podkategorije

Jasna in logična struktura kategorij in podkategorij je pomembna tako za uporabnike kot za iskalnike. Organizirajte svoje izdelke v smiselne kategorije in podkategorije, ki odražajo iskalne navade vaših strank. Vsaka kategorija in podkategorija naj ima optimiziran naslov, meta opis in ustrezne ključne besede.

Produktne strani

Vsaka produktna stran naj bo optimizirana za ključne besede, ki so specifične za izdelek. Uporabite visokokakovostne slike z optimiziranimi imeni datotek in alt besedilom. Opisi izdelkov naj bodo podrobni, informativni in vključujejo relevantne ključne besede. Dodajte tudi ocene in mnenja strank, saj pozitivne ocene ne le povečujejo zaupanje, ampak tudi prispevajo k SEO.

Tehnična SEO optimizacija

Hitrost strani

Hitrost nalaganja strani je ključni dejavnik za SEO in uporabniško izkušnjo. Uporabniki pričakujejo, da se strani naložijo hitro, sicer bodo zapustili vašo trgovino. Optimizirajte slike, uporabite predpomnilnik in zmanjšajte velikost CSS in JavaScript datotek, da pospešite nalaganje strani. Orodja kot so Google PageSpeed Insights vam lahko pomagajo identificirati področja, ki potrebujejo izboljšave.

Mobilna optimizacija

Z vedno večjim številom uporabnikov, ki dostopajo do spletnih trgovin prek mobilnih naprav, je mobilna optimizacija nujna. Poskrbite, da je vaša spletna trgovina prilagojena za mobilne naprave z odzivnim dizajnom, ki omogoča enostavno navigacijo in hitro nalaganje strani na mobilnih napravah.

Uporaba strukture URL-jev

SEO prijazna struktura URL-jev je pomembna za boljšo indeksacijo vaših strani v iskalnikih. URL-ji naj bodo kratki, opisni in naj vključujejo relevantne ključne besede. Izogibajte se uporabi dolgih nizov številk in črk, ki ne povedo ničesar o vsebini strani. Struktura URL-jev naj bo jasna in logična, kar pomaga iskalnikom bolje razumeti hierarhijo in vsebino vaše spletne trgovine.

Z učinkovito SEO optimizacijo lahko znatno povečate vidnost vaše spletne trgovine v iskalnikih, kar vodi do večjega prometa in večje prodaje. Pravilna uporaba ključnih besed, optimizacija kategorij in produktov ter tehnična SEO optimizacija so ključni koraki za doseganje teh ciljev.

Več o optimizaciji spletne trgovine si lahko preberete v objavi “optimizacija spletnih trgovin – Kako optimizirati spletno trgovino”

Kaj Vse Vključuje Naša Storitev Izdelave Spletne Trgovine

Izdelava spletne trgovine zahteva celosten pristop, ki zajema vse faze od začetne zasnove do končnega lansiranja in vzdrževanja. Naša storitev izdelave spletne trgovine vključuje vse, kar potrebujete za uspešno, SEO optimizirano in uporabniku prijazno spletno trgovino.

Celosten pristop (od zasnove do lansiranja)

Prva faza: Zasnove

Naše delo se začne s podrobno analizo vaših potreb, ciljev in trga. V tej fazi:

 • Opravimo analizo trga in konkurence.
 • Določimo ciljno skupino in njene potrebe.
 • Načrtujemo strukturo in funkcionalnosti spletne trgovine.
 • Pripravimo podrobno zasnovo, ki vključuje dizajn in uporabniško izkušnjo (UX/UI).

Druga faza: Razvoj

V fazi razvoja implementiramo načrtovane funkcionalnosti in dizajn:

 • Ustvarimo ali prilagodimo dizajn spletne trgovine, ki je v skladu z vašo blagovno znamko.
 • Razvijemo vse ključne funkcionalnosti, kot so košarica, plačilni sistemi, upravljanje zalog in druge potrebne elemente.
 • Poskrbimo za optimizacijo hitrosti nalaganja strani in mobilno prijaznost.

Tretja faza: Testiranje in lansiranje

Pred lansiranjem spletne trgovine temeljito testiramo vse funkcionalnosti:

 • Preverimo delovanje košarice, plačilnih sistemov in navigacije.
 • Odpravimo morebitne napake in izboljšamo uporabniško izkušnjo.
 • Pripravimo spletno trgovino za lansiranje in jo postavimo na živo okolje.

SEO prijazna struktura že pri izdelavi

SEO optimizacija je integralni del našega procesa izdelave spletne trgovine. Že od začetka poskrbimo za:

 • SEO prijazne strukture URL-jev: Ustvarimo jasne in logične URL-je, ki so enostavni za razumevanje in iskanje.
 • Optimizacijo hitrosti strani: Uporabljamo tehnike za pospešitev nalaganja strani, kar pozitivno vpliva na SEO in uporabniško izkušnjo.
 • Mobilno optimizacijo: Poskrbimo, da je vaša spletna trgovina prilagojena za vse naprave, kar izboljšuje uvrstitve v iskalnikih.

Optimizacija kategorij, meta opisov in vsebine

Optimizacija vsebine je ključna za izboljšanje vidnosti vaše spletne trgovine v iskalnikih. Naša storitev vključuje:

 • Optimizacijo kategorij: Strukturo kategorij in podkategorij načrtujemo tako, da je logična in enostavna za navigacijo, kar pripomore k boljši uporabniški izkušnji in SEO.
 • Meta opisi: Za vsako stran in izdelek ustvarimo privlačne in optimizirane meta opise, ki vključujejo ustrezne ključne besede.
 • Optimizacija vsebine: Pripravimo in optimiziramo opise izdelkov, kategorij in druge vsebine, da so SEO prijazni in uporabnikom zagotavljajo vse potrebne informacije.

Podpora in vzdrževanje po lansiranju

Naša storitev se ne konča z lansiranjem spletne trgovine. Nudimo stalno podporo in vzdrževanje, da zagotovimo nemoteno delovanje vaše trgovine:

 • Redne posodobitve: Skrbimo za redne posodobitve programske opreme, varnostne popravke in izboljšave funkcionalnosti.
 • Tehnična podpora: Nudimo tehnično podporo za reševanje morebitnih težav in vprašanj.
 • Analiza in optimizacija: Spremljamo delovanje spletne trgovine, analiziramo promet in vedenje uporabnikov ter izvajamo potrebne optimizacije za izboljšanje učinkovitosti in prodaje.

Naša storitev izdelave spletne trgovine je zasnovana tako, da vam zagotovi vse, kar potrebujete za uspešno spletno poslovanje. S celovitim pristopom, SEO optimizacijo in stalno podporo skrbimo, da bo vaša spletna trgovina dosegla svoje cilje in privabila več strank.

Zaključek

Izdelava uspešne spletne trgovine zahteva skrbno načrtovanje, tehnično znanje in optimizacijo za iskalnike. V tem članku smo obravnavali ključne elemente, ki vplivajo na uspeh vaše spletne trgovine:

 1. Zakaj izbrati WooCommerce: Izpostavili smo prednosti WooCommerce platforme, kot so enostavna integracija z WordPressom, fleksibilnost, prilagodljivost in podpora za SEO optimizacijo.
 2. Dejavniki, ki vplivajo na ceno izdelave spletne trgovine: Pojasnili smo, kako oblikovanje in prilagoditve, obseg funkcionalnosti, varnost in vzdrževanje ter stroški gostovanja in domene vplivajo na končno ceno vaše spletne trgovine.
 3. Postopek izdelave spletne trgovine: Opisali smo ključne korake od raziskave in načrtovanja, skozi oblikovanje in razvoj, do vsebine in SEO optimizacije ter končnega testiranja in lansiranja.
 4. SEO optimizacija spletne trgovine: Poudarili smo pomen SEO za spletne trgovine, vlogo ključnih besed, optimizacijo kategorij in produktov ter tehnično SEO optimizacijo.
 5. Naša storitev izdelave spletne trgovine: Predstavili smo naš celosten pristop, SEO prijazno strukturo, optimizacijo kategorij, meta opisov in vsebine ter podporo in vzdrževanje po lansiranju.

Izbira specialista za SEO pri izdelavi spletne trgovine prinaša številne prednosti. Naša ekipa poskrbi, da je vaša spletna trgovina optimizirana za iskalnike že od samega začetka, kar vam omogoča boljšo vidnost v iskalnikih, večji promet in višje konverzije. S celovito storitvijo, ki vključuje načrtovanje, razvoj, optimizacijo in vzdrževanje, vam pomagamo doseči dolgoročni uspeh in rast vašega spletnega poslovanja.

Če želite izvedeti več o naših storitvah ali pridobiti ponudbo za izdelavo spletne trgovine, nas kontaktirajte še danes. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena, da vam pomaga ustvariti uspešno in SEO optimizirano spletno trgovino, ki bo privabila več strank in povečala vašo prodajo.

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte ponudbo zdaj!

Pogosta Vprašanja (FAQ)

Kakšna je povprečna cena izdelave spletne trgovine na WooCommerce?

Povprečna cena izdelave spletne trgovine na WooCommerce se lahko zelo razlikuje glede na specifične zahteve projekta. Osnovne spletne trgovine, ki uporabljajo že pripravljene predloge in osnovne funkcionalnosti, se lahko začnejo pri okoli tisoč evrih. Vendar pa lahko naprednejše trgovine s custom dizajnom, naprednimi funkcionalnostmi, integracijami z drugimi sistemi in obsežno SEO optimizacijo stanejo več tisoč evrov. Pomembno je, da se cena prilagodi vašim potrebam in ciljem.

Kako dolgo poteka izdelava spletne trgovine?

Čas izdelave spletne trgovine je odvisen od obsega in zahtevnosti projekta. Osnovne spletne trgovine lahko trajajo od nekaj tednov do enega meseca, medtem ko lahko bolj kompleksni projekti, ki vključujejo custom dizajn, napredne funkcionalnosti in integracije, trajajo od nekaj mesecev do šest mesecev ali več. Vsak projekt je edinstven, zato je pomembno, da se natančen časovni okvir določi na podlagi specifičnih zahtev vašega projekta.

Kaj vključuje SEO optimizacija pri izdelavi spletne trgovine?

SEO optimizacija pri izdelavi spletne trgovine vključuje več ključnih elementov, ki izboljšajo vidnost vaše trgovine v iskalnikih:
Analiza ključnih besed: Raziskava in izbira ustreznih ključnih besed, ki jih bodo vaše potencialne stranke uporabljale pri iskanju vaših izdelkov.
Optimizacija strukture strani: Ustvarjanje SEO prijazne strukture URL-jev, jasnih kategorij in podkategorij ter notranjih povezav.
Meta opisi in naslovi: Pisanje privlačnih in optimiziranih meta opisov ter naslovov za vse strani in izdelke.
Optimizacija slik: Kompresija slik, uporaba opisnih imen datotek in alt besedila.
Tehnična SEO optimizacija: Izboljšanje hitrosti nalaganja strani, mobilna optimizacija in uporaba strukturiranih podatkov za boljšo indeksacijo v iskalnikih.

Ali nudite podporo in vzdrževanje po lansiranju?

Da, nudimo celovito podporo in vzdrževanje po lansiranju spletne trgovine. Naše storitve vključujejo:
Redne posodobitve: Skrbimo za posodobitve programske opreme, varnostne popravke in izboljšave funkcionalnosti, da zagotovimo varnost in nemoteno delovanje vaše trgovine.
Tehnična podpora: Nudimo tehnično podporo za reševanje morebitnih težav in vprašanj, ki se pojavijo po lansiranju.
Analiza in optimizacija: Spremljamo delovanje vaše spletne trgovine, analiziramo promet in vedenje uporabnikov ter izvajamo potrebne optimizacije za izboljšanje učinkovitosti in prodaje.
Naša podpora in vzdrževanje zagotavljata, da vaša spletna trgovina ostane posodobljena, varna in uspešna tudi po lansiranju.

Stopite v stik
Miklavčič
Marketing d.o.o.
Učinkovite rešitve za digitalni marketing.

NASLOV

Zgornji Brnik 130H, 4210 Zgornji Brnik